Nooit problemen 

Samira - Maart 2004

Ik ben Samira. Ik woon in Borgerhout.

Ik ben 16 jaar en ga ook natuurlijk nog naar school ik zit in men vierde jaar en studeer toerisme. Mijn hobby's zijn schaatsen, chatten en shoppen.  

Wel eigelijk heb ik nog nooit een echt probleem gehad op straat. Als je vriendelijk tegen de mensen bent dan zijn de mensen ook vriendelijk tegen u. Het zijn de mensen die niet in Borgerhout wonen die er problemen van maken. De media speel er natuurlijk ook een rol neem ma het voorbeeld van in der tijd met Abou Jahjah rellen in Borgerhout enz de media liet alleen de beelden zien van de jongeren die met stenen gooiden enz. Moest ik niet in Borgerhout wonen en dat te zien krijgen op tv dan zou ik ook denken van wooow wat daar gebeurt is erg enz.
En qua spanning tussen rassen daar heb ik totaal geen last van. En wat het Vlaams Blok betreft interesseert me niet. En van mij mogen ze lastig doen zolang da ze me niet aanraken, of ze me nu uitmaken, plagen of pesten het interesseert me totaal niet.

Ik ben nogal een sociaal type. Vroeger zei ik altijd: Ik doe niet vriendelijk tegen mensen die ik niet ken want zij zijn da ook niet. Maar na een tijdje begin je vriendelijk te zijn tege je vrienden, buren, de mensen achter je hoek,dan de mensen van de buurt en nu kennen ze me en we zeggen altijd een goeiendag tegen elkaar enz.

Zo se als ik nog iets vergeten ben dan mag je altijd een mailtje zenden.

    Groetjes, samira

 

"Forum" Give your reaktion